top of page
tab_4.png

Totaalrenovaties vakkundig gestuurd vanuit één centraal punt

bouncing-arrow-white.gif

Renovatie van A tot Z

Er kunnen veel beweegredenen zijn om een volledige of gedeeltelijke renovatie van uw woning te overwegen: gezinsuitbreiding of - net andersom - de kinderen die het ouderlijk huis verlaten hebben. Misschien woont u in een oud huis en was het bij aankoop niet meteen het moment om het tegelijk grondig te renoveren. Is het sanitair of de keuken aan vernieuwing toe? Ook behoeften en prioriteiten kunnen veranderen. En soms blijkt dat de bestaande organisatie eigenlijk niet zo praktisch is …

Settle in Aalter is uw aangewezen partner voor de renovatie van zowel woningen als appartementen in Vlaanderen. Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van ervaren professionals voor een breed pallet van renovatiewerken. Het kan gaan om  structurele verbouwingswerken: een uitbreiding, een nieuwe aanbouw of een andere indeling van de bestaande ruimtes. Maar ook voor verfraaiingswerken met de nadruk op interieurafwerking en binnenhuisdecoratie kunt u op ons bedrijf een beroep doen. Denk aan schrijnwerk, schilderen en behangen.

next

Eén enkele gesprekspartner voor alle werken

Hét grote voordeel dat wij u bij Settle bieden, is dat wij uw enige gesprekspartner zijn. Dat is zo bij de eerste kennismaking en dat blijft zo! Wij staan voor een op-en-top persoonlijke begeleiding en hebben alle competenties in huis om u professioneel bouw- en interieuradvies te verlenen. U kunt uw wensen uitvoerig bespreken met onze bouwadviseur of interieurarchitect. En daarbij komt elk detail aan bod: uw voorkeur van stijl, kleuren en materialen maar ook uw budget en de planning van de werken.

Bovendien zal uw eerste gesprekspartner het aanspreekpunt blijven tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Hij legt de contacten met alle aannemers en volgt de werf op. Ook met u zal hij een open communicatie onderhouden zodat u altijd op de hoogte bent van het verloop van uw renovatieproject.

Assenede_fot1.jpg
Settle_doorklik.png

Op zoek naar een specialist in renovatiewerken?

Reken op Settle voor de vakkundige uitvoering van uw wensen.

next
bottom of page