top of page
1C44CCE3-6FC7-4C60-864C-3C47E23358AD.jpeg

Snel en kostenefficiënt bouwen met steelframe by settle

bouncing-arrow-white.gif

Staalskeletbouw, een snelle bouwmethode

Voor de realisatie van uw bouwplannen kunt u bij Settle kiezen voor een revolutionaire manier van bouwen, namelijk Steelframebouw. De draagstructuur van deze woonprojecten bestaat uit lichte stalen profielen die niettemin zeer sterk zijn en volledig op maat gemaakt worden. Eerst worden de profielen geassembleerd op de werf, daarna worden de nutsleidingen geïntegreerd om dan over te gaan op de volledige afwerking van de constructie.


Het verwezenlijken van dergelijke ‘ruwbouw’ verloopt veel sneller dan een traditionele constructie bestaande uit stenen. Bovendien blijft u een ruime keuze behouden wat betreft het isolatiemateriaal en de gevelafwerking. Het stalen geraamte is geenszins zichtbaar wanneer de woning af is.

Bouwen met steelframe is toe te passen bi nieuwbouw, maar ook bij het uitbreiden of renoveren van uw woning.

 

Het bouwen met steelframes is daarenboven ook een milieuvriendelijke bouwmethode.

Staal is 100 % te recycleren en kan dus bij afbraak hergebruikt worden. De stalen profielen zijn licht in gewicht wat een directe invloed heeft op het vervoer dat hiervoor nodig is. De profielen worden prefect op maat gemaakt volgens het plan van de architect. Hierdoor is er zo goed als geen materiaalverlies en overbodig afval.

 

Ten slotte laat staalskeletbouw toe om uw woning optimaal te isoleren, zowel thermisch als akoestisch. De stalen profielen kunnen ingevuld worden met verschillende isolatiematerialen. De muren van een steelframebouw hebben dus niet alleen een beperkte wanddikte; ze garanderen ook de perfecte isolatie van uw woning en dat komt uw energieverbruik ten goede.

Bouwen met steelframes is dus een ecologische bouwmethode die inzet op duurzaamheid en energiezuinigheid.

next

Wij passen steelframebouw toe voor nieuwbouw, uitbreidingen en renovaties én voor elke bouwstijl.

Anchor 1
Settle_doorklik.png

Meer weten over steelframebouw?

Vraag gerust uitleg en vrijblijvend advies voor uw specifiek bouwproject.

bottom of page