top of page
tab_2.png

Nieuwbouw van woningen en appartementen op maat van uw noden en budget

bouncing-arrow-white.gif

Persoonlijke aanpak voor de uitvoering van uw wensen

Bent u van plan om een woning te bouwen maar weet u niet hoe te beginnen aan de verwezenlijking van dat project? Dan is Settle uit Aalter daar om u te begeleiden, vanaf het ontwerp tot de oplevering.

Het is onze specialiteit en we nemen er uitgebreid de tijd voor om aan tafel te zitten, om uw verlangens te bespreken en met u mee te denken. Niet eenmaal maar zoveel als nodig is. Tot we komen tot een bevredigend ontwerp dat voorziet in de praktische invulling , technische vereisten voor de volledige realisatie van uw project.

next

Het resultaat? Uw droomhuis!

Wij gaan aan het werk op uw bouwgrond. Maar heeft u nog geen grond, dan stellen wij u onze bouwpercelen voor. Wij bouwen gesloten, open en halfopen woningen, grote villa’s, compacte en ruimere appartementen. En wel in de bouwstijl van uw voorkeur en met de materialen van uw keuze: een traditionele of moderne woning, zelfs een industriële look of minimalistische vormgeving. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging voor ons die we graag aanvaarden.

Assenede_fot1.jpg

Met onze ervaring en kunde bouwen we appartementen die u optimaal rendement opleveren. Of een woning die geënt is op uw behoeften aan ruimte, op uw levensstijl, prioriteiten en hobby’s.

Kortom, een woning waarin het aangenaam leven, wonen en werken is voor ieder van uw gezinsleden.

bouncing-arrow-orange.gif
quote
next_2
Settle_doorklik.png

Een woning of appartementen bouwen?

Laten we samenzitten voor de bespreking van uw bouwplannen.

bottom of page